Deliveroo vanaf woensdag ook in Arnhem en Nijmegen

Deliveroo Nederland is vanaf woensdag 24 januari ook beschikbaar in Arnhem en Nijmegen. Tof nieuws! In een email-nieuwsbrief die vandaag rondgestuurd is laat het bedrijf weten hard gewerkt te hebben aan het toevoegen van een hoop leuke (en vooral lekkere) restaurants aan het platform, vanaf woensdag dus beschikbaar via de website en de app!

Natuurlijk betekent dit ook dat het bedrijf hard op zoek is naar opdrachtnemers in deze regio’s. Op deze website kan je hopelijk alle informatie vinden die je nodig hebt om een beslissing te nemen of dit een leuke toevoeging kan zijn aan jouw lijstje opdrachtgevers. Ik vind het in ieder geval een leuke manier om extra inkomsten te generen.

Werken voor Deliveroo

Als je via mijn link inschrijft bij Deliveroo krijg je na je eerste 30 leveren ook nog eens 50 euro extra bonus!

Dit is natuurlijk een bonus die geld naast alle andere toepasbare bonussen. Zoals 50 euro na je eerste levering. Lees meer over andere incentives die Deliveroo Nederland op dit moment aanbiedt.

Informatie over werken voor Deliveroo

Als je interesse hebt om als opdrachtnemer aan de gang te gaan raadt ik je natuurlijk aan om eerst even de FAQ goed door te nemen en wat posts op het blog te lezen. Mocht je dan alsnog met vragen zitten kan je natuurlijk altijd via de community pagina of Twitter bij mij terecht. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *