Extra verdiensten nu zichtbaar in Deliveroo app

Sinds de meest recente update van de Deliveroo Rider app zijn nu ook de extra verdiensten per sessie zichtbaar. Als opdrachtnemer van Deliveroo krijg je deze informatie doorgaans ook via SMS maar de beschikbaarheid van deze informatie in de app zelf is erg fijn. Deze extra inkomsten (surge pricing) is een manier van Deliveroo om meer mensen aan het werk te krijgen tijdens bepaalde diensten maar kan ook ingezet worden om als compensatie te dienen voor diensten waar naar verwachting ‘minder’ te verdienen is.

Zoals te zien in het bijgevoegde screenshot zijn er in Haarlem vandaag twee extra tarieven beschikbaar; tot 17:00 krijg je als opdrachtnemer 1.5 euro extra per bestellingen en tussen 17:00 en 22:00 1 euro extra.

In mijn ervaring worden de SMS berichten met deze informatie verstuurd om 07:00 (met de surge tot 17:00) en om 13:00 (met het avondtarief).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *