De (nieuwe) Deliveroo Rugzak

Het is niet verplicht voor opdrachtnemers om de spullen van Deliveroo aan te schaffen, maar vooral de rugzak is erg handig. Hoewel ik dus niet de andere kleding of producten aan wil raden wil ik in deze post even een paar woorden wijden aan de (nieuwe) rolltop-rugzak van Deliveroo.

De oude vierkante Deliveroo doos

Iedereen kent natuurlijk wel de grote vierkante ‘dozen’ die je door de stad ziet fietsen, de roze zijn van Foodora, zwart van Uber en Groen van Deliveroo. Die grote rugzakken zijn natuurlijk super handig om pizza’s in te vervoeren maar in de praktijk ben je lang niet altijd alleen maar met pizza’s bezig, en kleinere zakken eten glijden nogal makkelijk door je rugzak heen. Met alle gevolgen van dien.

De nieuwe rolltop Deliveroo rugzak

De nieuwe rugzak is er eentje met een veel kleinere footprint, en door middel van een paar handige straps is de rugzak echt in een normaal formaat te dragen, super handig als je even niet zoveel te vervoeren hebt. Ook leent dit type design zich vele malen beter voor het stevig vervoeren van de kleinere verpakkingen die je 70%+ van de tijd in je tas hebt. Veel minder morsen dus op die manier! Natuurlijk is ook dit type rugzak voorzien van isolerend materiaal en komt het eten nog altijd net zo warm aan als in de ouderwetse doos-rugzak.

Ik zou dan ook niet aanraden om de ‘oude’ binnentas te gebruiken in combinatie met deze nieuwe rugzak, ik zie gewoon de toegevoegde waarde er niet van en het is allemaal loos gewicht wat je aan het meeslepen bent.

Schoonhouden van de Deliveroo rugzak

Het schoonhouden van dit nieuwe type rugzak is ook wat makkelijke, doordat er een paar gaten in de onderkant zitten kan je veel makkelijk (veel) water en sop gebruiken om de boel lekker fris te houden, niet onbelangrijk! Ik heb wel eens rugzakken gezien waar ik voor geen goud uit zou willen eten namelijk…

De nieuwe rugzak is voorzien van veel reflecterend materiaal, dus je bent nog altijd goed zichtbaar in het verkeer. In deze variant van de rugzak is er ook een voorvak waar je eigen spullen in kwijt kan. Ik heb daar bijvoorbeeld een extra slot, handschoenen, wat te eten en fietsgereedschap in zitten.

Al met de vind ik deze nieuwe rugzak een echte aanrader. Ik zou dan ook niet meer op pad gaan met de oude variant. De prijs van dit product is ook nog eens een stuk aantrekkelijker geworden. Via de Deliveroo webshop kan je dit product bestellen voor ‘maar’ 25 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *