Bonus voor nieuwe freelancers (opdrachtnemers) van Deliveroo verhoogd naar 100 euro

Deliveroo groeit en is in steeds meer Nederlandse steden actief, dat betekent natuurlijk dat er nieuwe opdrachtnemers nodig zijn. Het bedrijf heeft sinds kort de bonus voor nieuwe werknemers verhoogd naar 100 euro, te ontvangen zodra de eerste 30 orders voltooid zijn. Dat is natuurlijk bovenop het standaard tarief dat je krijgt in de je regio, €5 euro ex. BTW per geleverde order! En natuurlijk sluit deze welkomsbonus niet uit dat je ook nog eens de standaard beschikbare bonus vrij kan spelen.

Verdien €25 per uur (of meer!) als nieuwe opdrachtnemer (freelancer) van Deliveroo

Een rekenvoorbeeld:

Ik werk in Haarlem dus voor mij is dit de makkelijkste regio om als voorbeeld te gebruiken. Stel je gaat aan de slag als freelancer voor Deliveroo en je plant in om 4 avonden te gaan werken, met als doel 10 leveringen per avond te gaan doen. Een gemiddelde van 3 leveringen per uur is goed haalbaar maar omdat het allemaal nieuw voor je is nemen we voor het gemak even 2,5 leveringen per uur. Het doel van 40 leveringen kan je dus in 16 uur wel doen, 4 uur per avond.

  • 40 x 5 euro standaard tarief = 200 EUR
  • Welkomsbonus 30 leveringen: = 100 EUR
  • Tweewekelijkse bonus per regio = 100 EUR (In Haarlem kan je voor 20 orders meer zelfs 175 EUR in totaal krijgen!)

Een (tussen) totaal van 400 euro ex BTW, een tarief van €25 per uur! En het mooiste is dat bovenstaande niet compleet is qua verdiensten, er gelden namelijk bijna iedere dienst OOK nog eens “order per levering bonussen” (LEES MEER). Vandaag is het in Haarlem bijvoorbeeld heel de dag €2 EXTRA per levering. Maar ook met een bonus van €1 per levering kan je de inkomsten per uur flink opkrikken! En dan hebben we voor het gemak ook nog helemaal niet over fooi gehad!

Schrijf je dus snel in als nieuwe opdrachtnemer en spring op de fiets, er is genoeg geld te verdienen!

Als je nog vragen hebt over dit type werk, bekijk dan de veelgestelde vragen pagina of zoek even contact via Twitter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *