Contactmogelijkheden Deliveroo

Als opdrachtnemer heb je natuurlijk soms ook vragen die je direct met je opdrachtgever wilt bespreken, dit kan op de volgende manieren:

  • E-mail: freelancer@deliveroo.nl
  • Telegram: Order Control (OC) kan je lang niet overal mee helpen, maar tijdens je sessies zijn ze natuurlijk super waardevol en belangrijk. Je kan ze bereiken via de Telegram app, op telefoonnummer 06-49073969
  • Telefoon: Rider Support is bereikbaar voor dringende situaties op telefoonnummer 088-3354854

2 gedachten over “Contactmogelijkheden Deliveroo”

  1. Rider ID 242169

    Geachte meneer/mevrouw,

    Daarom de systeem fout in mijn iPhone ik heb mijn backup verloren. Ik heb helemaal geen wachtwoorden meer. Alle mijn opgeslagen wachtwoorden in mijn sleutelhanger is kwijt. Ik kan niet inloggen in mijn riderapp. Ik heb ook een mail naar jullie gestuurd. Maar om te wijzigen moet ik de laatste 2 restaurant noemen. Ja dat weet ik niet meer. Want ik kan niet inloggen.

    1. Hoi. Ik ben niet van Deliveroo zelf, dus ik kan je helaas niet helpen in deze. Het lijkt me verstandig om nog maar een keertje te mailen met support en daar je situatie uit te leggen. Misschien kan je vragen of iemand je even terug kan bellen zodat het allemaal wat makkelijker verloopt.

Comment on this FAQ

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *