Sessies boeken (Roostering)

Via de Rider app van Deliveroo kan je sessies boeken, dit zijn de momenten waarop je online kunt gaan en orders aannemen. In Nederland werkt het bedrijf zover ik weet alleen met dit systeem, in het buitenland zijn er zogenaamde “Free to sign in zones” waar je altijd online kunt gaan.

Sessies (plaatsen in het rooster) komen op maandagen beschikbaar. De meeste opdrachtnemers kunnen hier om 17:00 uur bij en hun sessies kiezen. Op basis van bepaalde statistieken kan je echter vervroegde toegang krijgen tot de sessies, om 15:00 of zelf al om 11:00!

Het is mogelijk om dezelfde sessies wekelijks aan te vragen, maar er bestaat geen garantie dat je deze dan ook wekelijks toegeven krijgt. Tot nu toe heb ik hier echter nog geen problemen mee ondervonden en kan ik zo veel (of weinig) werken als ik wil.

Een gedachte over “Sessies boeken (Roostering)”

  1. Door een drukke periode tijdens mijn studie en een slechte planning van mij, ben ik qua statistieken achteruit gegaan en kan ik mij pas om 17:00 aanmelden. Het is nu echter al een paar weken zo dat er geen plekken meer beschikbaar zijn. Ik vraag dan om notificaties voor de time slots in meerdere zones, maar hier heb ik ook geen geluk mee.

    Wat zijn manieren om je statistieken te verbeteren en wel weer plekken te kunnen bemachtigen om te werken? Dit is namelijk best zuur en wil graag weer meer werken dan met geluk op maandag een uurtje.

Comment on this FAQ

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *