Werken bij Deliveroo zonder Kamer van Koophandel (KVK) inschrijving

Je hoeft niet per se ingeschreven te staan als zelfstandige om opdrachtnemer te zijn voor Deliveroo. Als je van plan bent om niet al te veel te gaan werken kan je als zelfstandige dus aan de slag bij Deliveroo. Dit betekent dat je kan werken zonder KvK of BTW nummer.

Werken zonder KvK of BTW nummer

Let op: Dit betekent dat je niet meer mag verdienen dan  596 EUR per vier weken. Deze limiet is vastgesteld door de belastingdienst, gebaseerd op 40% van het minimum loon in Nederland. Twee keer per jaar wordt deze limiet door de Belastingdienst herzien. Het bedrag van 596EUR is van begin januari 2019.

Risico van het werken zonder KvK of BTW nummer

Natuurlijk kan je niet zomaar als zelfstandige aan de gang gaan zonder je daarbij aan de regels te houden. Bovenstaande limiet is er om kleine verdiensten te stimuleren, maar als je meer wilt werken zul je ingeschreven moeten zijn bij de Kamer van Kookhandel en de verschillende belastingen moeten afdragen.

Deliveroo heeft het zo geregeld dat je niet meer kan verdienen dan de geldende limiet, handig voor iedereen die alleen bij Deliveroo wilt bijklussen als zelfstandige.

Werken zonder limieten

Als je ingeschreven bent bij de Kamer van Koophandel kan je gewoon zonder limieten als opdrachtnemer van Deliveroo aan het werk.

Lees meer over hoe het inschrijven bij de Kamer van Koophandel werkt.

 

Comment on this FAQ

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *