Zijn er extra bonussen/Incentives?

Zeker! In de tijd dat ik nu voor Deliveroo werk zijn er elke periode nog wel extra bonussen te verdienen.

Tweewekelijkse bonus

Dit type bonus wordt via de nieuwsbrief comunniceerd met de opdrachtnemers en bestaat vaak uit een staffel. Een voorbeeld:

  • 10 orders krijg 25 extra
  • 20 orders krijg 40 extra
  • 40 orders krijg 40 extra
  • 60 orders krijg 45 extra

Totale extra bonus voor het leveren van 60 orders is in dit geval 150 orders. Ik heb bonussen gehad in deze categorie tussen de 100 en 175 EUR.

Bonus per order

Naast de tweewekelijkse bonus die je ‘vrij kan spelen’ als opdrachtnemer geeft Deliveroo ook regelmatig een extra bonus-per order. De hoogte van deze extra bonus is per sessie afhankelijk, en wordt dagelijks (wanneer van toepassing) gecommuniceerd via SMS en is natuurlijk ook zichtbaar in de rijder-applicatie.

Vaak zijn dit bonussen tussen de 50 cent en 1.5 euro (!) per order dat je EXTRA krijgt bovenop het standaard trafief en de hierboven al genoemde tweewekelijkse bonus.

Salaris Deliveroo

Als opdrachtnemer kan je natuurlijk niet van een salaris spreken, maar van een vergoeding voor geleverde diensten. De drie elementen die de hoogte van je vergoeding bepalen zijn:

  1. Standaard tarief
  2. Extra bonus per order (niet altijd van toepassing
  3. Tweewekelijkse bonus

 

 

2 gedachten over “Zijn er extra bonussen/Incentives?”

  1. Ik heb 6&7 september bij elkaar 10 bestellingen gereden, maar heb geen bonus gekregen. Hoe zit dat? Daarnaast heb ik ook mijn geld van 12-14 september ook niet ontvangen, hoe zit dat? Groet Joris

    1. Ik heb geen officiële relatie met Deliveroo, en deze al helemaal geen inzicht in jouw uitbetalingen. Ik zal even contact opnemen via rider support en Dan krijg je vast snel antwoord.

Comment on this FAQ

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *